21700 Batterijen – Oplaadbare

21700 batterijen oplaadbare. Hieronder vindt u onder andere een overzicht van alle oplaadbare 21700 batterijen in het assortiment van Jolly Smoker. De benaming 21700 geeft het formaat van de batterij aan. De meeste Box Mods maken gebruik van een 18650 maar ook wel eens 21700 batterijen. Dit zijn krachtige batterijen die ook zorgvuldig behandeld en opgeladen dienen te worden. Heeft u toch vragen over de 21700 oplaadbare batterijen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

+ Toon meer

Oplaadbare 21700 batterij – Veiligheid

Het is raadzaam om uw 21700 batterijen met zorg te behandelen. Hieronder staan een aantal voorzorgsmaatregelen die u in acht kunt nemen voor het veilig omgaan met uw batterijen.

Volg de instructies van de fabrikant op.
Stop uw batterijen niet verkeerd om in uw apparaat.
Zorg dat de polen van uw batterijen elkaar niet raken.
Vervoer een batterij nooit zonder hoesje, zorg dat tijdens transport de + en – polen afgedekt zijn om kortsluiting te voorkomen.
Maak sets met batterijen voor mods waar meerdere batterijen tegelijk in passen, en haal deze sets niet door elkaar, en gebruik geen batterijen uit een set apart.
Maak uw batterij niet open.
Als de wrap van uw batterij beschadigd is, laat deze dan van een nieuwe wrap voorzien of gooi hem weg. Batterijen met een beschadigde wrap zijn niet veilig te gebruiken.
Houdt uw batterijen droog, batterijen kunnen niet tegen vocht.
Bewaar uw batterijen koel, liefst bij kamertemperatuur of lager.
Lever oude batterijen in bij een inzamelpunt, gooi deze niet bij het huisvuil.
Laadt uw batterijen op in een daarvoor geschikte lader.

– Toon minder

Enig resultaat