Algemene voorwaarden Jolly-Smoker.nl

Zichttermijn

Heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld of gekregen? Indien ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend. Kunt u ter aller tijden het product zonder opgaaf van reden, binnen 7 dagen na ontvangt van uw bestelling retour sturen. Geopende artikelen die steriel/hygiënisch waren verpakt worden niet gecrediteerd. Alle e-Luiquids die onverzegeld worden verzonden kunnen niet retour worden gestuurd.

Algemeen

Met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen krijgt u op alle producten 12 maanden garantie.
 
Atomizers

Mocht een atomizer bij ontvangst niet werken dan kunt u deze retour zenden en wordt het artikel kosteloos vervangen. Atomizers is een verbruiks artikel en gaat ook bij normaal gebruik defect.
 
 
Batterijen

Alle batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie.

Op afgebroken batterijen rust GEEN garantie. Bij normaal gebruikt breekt een batterij niet vanzelf af. Bewaar batterijen niet onbeschermd in broekzak en/of tas, en draai de onderdelen nooit te vast, vast is vast!

Let op! Op losse lithium ion batterijen (bijvoorbeeld 18650 batterijen) verlenen wij alleen garantie binnen 24 uur na aankoop.

Controleer uw batterij daarom uitvoerig en test of deze wel volledig oplaad.

 
Mechanische Mods.
Mechanische mods zijn alleen voor gevorderde gebruikers; de batterij is namelijk ongereguleerd. Dit houdt in dat er geen beveiligingen of instellingen op zitten. Als u niet bekend bent met mechanische mods, raden wij het aan uzelf goed in te lezen alvorens deze te gebruiken. Jolly-Smoker kan niet aansprakelijk gesteld worden voor potentiële schade veroorzaakt door incorrect gebruik van mechanische mods.

Batterij informatie.
Lithium-Ion batterijen in elektrische sigaretten zijn vergelijkbaar met batterijen uit bijvoorbeeld mobiele telefoons. Deze zijn veilig bij correct gebruik. Alle batterijen van Zwoofs hebben intensieve testen doorstaan en de meeste modellen hebben een ingebouwde circuit protectie.Toch is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen voor het correcte gebruik van batterijen.
Zet uw elektrische sigaret altijd uit als deze niet in gebruik is. Gebruik de aanbevolen lader voor uw batterij. Houd batterijen nooit onder water en stel deze niet bloot aan extreem lage of hoge temperaturen. Vervoer losse batterijen altijd in een sleeve of (plastic) batterij doosje. Laat losse batterijen nooit in contact komen met metalen objecten zoals bijvoorbeeld sleutels of kleingeld.

GARANTIE

Op alle gebruiksartikelen rust een DOA garantie (Death On Arrival). Dat houdt in dat wanneer u een produkt ontvangt dat bij aankomst niet blijkt te werken, dit produkt vervangen zal worden, mits u deze retour zendt naar het door E-cig4U aangegeven retouradres, en er op de dag van ontvangst melding via email van is gemaakt. Onder gebruiksartikelen worden onder meer verstaan: atomizers, clearomizers, cartomizers, tankjes, mondstukken ed. Aangeraden wordt om een artikel bij ontvangst te controleren op werkzaamheid. Een verstuiver buiten de DOA garantie (nadat deze in gebruik werd genomen) valt dus niet onder de garantie.E-Liquids

Mocht u van mening zijn dat, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles, een e-Liquid niet aan de normen voldoet? Dan zullen we deze onder garantie vervangen. Echter, als u de smaak van een e-Liquid niet lekker vindt, dan adviseren we deze met iemand anders te ruilen. Immers, smaken verschillen. Om hygiënische redenen en in verband met de houdbaarheidsdatum is het niet mogelijk een (geopende) e-Liquid te ruilen. E-Liquids die ongeseald of onverzegeld worden verzonden kunnen niet retour worden genomen en zijn uitgesloten van garantie. Alle retour gezonden e-Liquids worden niet doorverkocht maar vernietigd.


Verzenden

Kosten voor verzenden zijn: Brievenbuspakje € 2.34 Pakketpost € 4.95

Retouren

Mocht het door u bestelde product niet bevallen of u had andere verwachtingen, dan kunt u het product retourneren. De terug te sturen artikelen dienen ten alle tijden in ongebruikte, ongeschonden staat en in de originele verpakking weer aan ons te worden aangeboden. Gelieve voor retourzending altijd contact met ons opnemen via de button ‘Contact’ onder vermelding van uw ordernummer. U ontvangt dan instructies hoe verder te handelen. Terug sturen kan binnen 10 dagen na ontvangst, u dient het artikel goed verpakt en gefrankeerd retour te zenden. Vraag bij een retourzending ALTIJD aan de verzender een bewijs van verzending. Mocht uw zending onverhoopt zoekraken, dan is dit bewijs noodzakelijk bij verdere afhandeling. Zodra wij het betreffende artikel in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag naar u terugstorten.

 

Uw persoonsgegevens worden alleen door Jolly-Smoker gebruikt en worden strikt vertrouwelijk behandeld.

KVK nummer 02326880         BTW nummer NL8020.93.590.B01