Aspire BVC Coils (5 St.)

Aspire BVC Coils (5 St.) Aspire BVC coils op deze pagina zijn onder andere geproduceerd voor de Aspire K1 en de K2. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden, namelijk 1.6 Ω en 1.8 Ω.

Enig resultaat

Welke gloeispiralen heeft Jolly-Smoker?

Op deze pagina vindt u namelijk alle gloeispiralen van dit merk. Deze gloeispiralen zijn dus enkel en alleen ontwikkeld voor de tanks van dit merk. Kijkt u dus echter goed of de gloeispiralen passend zijn voor uw clearomizer. Als u vervolgens toch twijfelt, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

+ Toon meer

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder