Aspire Coils Kopen E-sigaret

Aspire Coils Kopen? Kies uw type Aspire clearomizer / tank om te zien welke coils er onder andere geschikt zijn voor uw specifieke clearomizer. Originele Aspire coils zijn verder geschikt voor de bekendste Aspire clearomizers.

Heeft u toch vragen over de juiste coils voor uw tank? Neem gerust contact met ons op.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Alles over de Aspire Coils

Op deze pagina vindt u alles over Aspire coils, ook wel gloeispiralen genoemd. Deze zijn ontwikkeld voor alle tanks van dit merk. Kijkt u dus goed of deze passend zijn voor uw clearomizer, en dat u de goede weerstand hebt. Als u hierover twijfelt dan kunt u beter contact met ons opnemen. De meeste zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Om de voor jou ideale hoeveelheid damp te bereiken spelen ook de smaak, de gebruikte topunit, airflow en dergelijke een rol. Probeer welke combinatie jou de meeste voldoening geeft.

+ Toon meer

Aspire Breeze Coils

Deze Aspire coils zijn geproduceerd voor de Breeze Pocket AIO Startset en de Breeze 2 Startset. Het revolutionaire coil-systeem biedt een groot verwarmingsoppervlakte. Waardoor de smaak en de dampproductie zijn geoptimaliseerd. Ze zijn verkrijgbaar verkrijgbaar in 0.6Ohm en 1.0Ohm. Waarbij de 0.6Ohm net iets krachtiger is vergeleken met de 1.0 Ohm. De keuze van weerstand hangt af van uw eigen wensen. Indien U vragen heeft over dit product kunt U altijd contact met ons opnemen.

Aspire K1 en K2 BVC Coils

Deze Aspire bottom coils zijn geschikt voor zowel de K1 als de K2 clearomizer deze zijn toegevoegd in de starterskit. Het doosje heeft een inhoud van 5 stuks. En u hebt de keuze uit verschillende weerstanden 1.6Ohm en 1.8Ohm. Deze Bottom vertical gloeispiralen zijn geschikt voor de Anyvape BDC clearomizers – verdampers. De gloeispiralen hebben een verticale gloeispiraal gevuld met organisch katoen als wickmateriaal. Verkrijgbaar in de weerstanden 1.6 en 1.8Ohm. En geleverd in een doosje per 5 stuks.

Aspire Nautilus Mini BVC Coils

Deze Aspire bottom coils zijn geschikt voor K3 – Triton Min – Nautilus-mini en Nautilus-2 clearomizer. Het doosje heeft een inhoud van 5 stuks. U heeft de keuze uit 1.6Ohm en 1.8Ohm. Deze Bottom vertical gloeispiralen zijn geschikt voor de Nautilus-mini – Nautilus-2 en Anyvape BDC clearomizers – verdampers. De gloeispiralen hebben een verticale gloeispiraal gevuld met organisch katoen als wickmateriaal. Verkrijgbaar in de weerstanden 1.6 en 1.8Ohm. En geleverd in een doosje per 5 stuks.

Aspire Nautilus 2 BVC Coils

Aspire Nautilus 2 BVC coils zijn gevuld met organisch katoen en speciaal ontwikkeld voor de Nautilus-2 clearomizer met een weerstand van 0.7 Ohm. En kan wattages aan van zowel 18watt als 23watt. Let op! De gloeispiralen passen in de Nautilus mini maar dit wordt niet geadviseerd. De airflow van de clearomizer is namelijk niet luchtig genoeg voor de BVC gloeispiralen. U kunt deze gloeispiralen daarentegen wel in de Triton Mini clearomizer gebruiken.

Wattage van de Aspire Coils

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Koopt u liever uw Aspire Coil in een stenenwinkel.

– Toon minder