Aspire K2 Startset

34.99

Artikelnummer: 411923_conf Categorieën: , Tags: , , ,

• Merk Type: Aspire K2.
• Clearomizer: Tank.
• Batterij: 800mAh.

Beschrijving

Beschrijving

K2 Startset van Aspire

De stijlvolle Aspire K2 Startset is hét model om over te stappen van een traditionele sigaret naar een elektrische sigaret. Deze compacte e-sigaret heeft een interne 800mAh batterij en is zeer eenvoudig in gebruik. Door 5x snel achter elkaar op de vuurknop te drukken kunt u de K2 in- en uitschakelen.

ASPIRE K2 batterij

De Aspire K2 batterij beschikt over een capaciteit van 800mAh en is daarmee zeer geschikt voor de beginnende damper. De batterij is afgewerkt met een carbon look en maakt gebruik van de zogenoemde pass-through oplaadtechniek, waardoor U ook tijdens het laden gebruik kunt maken van uw e-sigaret. De K2 bevat een extra beveiling waardoor de batterij niet per ongeluk geactiveerd wordt wanneer deze opgeborgen zit in uw broekzak of tas.

Aspire K2 clearomizerIn de kit is een Aspire K2 tank toegevoegd. De tank maakt gebruik van de Bottom Vertical Coil (BVC) techniek, wat resulteert in een betere verdeling van liquid in uw tank, waardoor de gloeidraad in de coil meer liquid kan verdampen. Dit biedt een uitstekende dampbeleving en zorgt voor een zuivere smaak. De clearomizer maakt gebruik van de Aspire BVC coils. Deze zijn verkrijgbaar in 1.6Ohm en 1.8Ohm.

Voor alle Aspire E-sigaretten klik hier.

Specificaties

Capaciteit: 800mAh.
Tankinhoud: 1.8ML.
Afmeting: 137 x 15mm.
Gewicht: 190g.
Aansluiting: 510.

Inhoud set

  • Aspire K2 batterij (1x).
  • K2 clearomizer Aspire (1x).
  • Aspire BVC 1.6Ohm coils (2x).
  • Micro-USB kabel (1x).
  • Gebruiksaanwijzing (1x).

Koopt u liever uw artikelen in een stenenwinkel – ons adres.

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

Extra informatie

Extra informatie

Batterij capaciteit

Type tank

Vulmethode

Kleur

Gebruiker