Aspire Nautilus 2 Coils

Aspire Nautilus 2 Coils. De Aspire coils op deze pagina zijn onder andere geschikt voor de Nautilus 2 clearomizer. Let op! De coils passen ook in de Aspire Nautilus mini maar dit wordt niet geadviseerd. De airflow van de mini clearomizer is niet luchtig genoeg voor de Aspire Nautilus 2 coil. De weerstand van deze coils is 0.7 Ohm.

Enig resultaat

Welke coils heeft Jolly-Smoker?

Op deze pagina vindt u namelijk alle coils van Aspire. Deze coils zijn dus enkel en alleen ontwikkeld voor de Aspire tanks. Kijkt u dus echter goed of de coil passend zijn voor uw clearomizer. Als u vervolgens toch twijfelt, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

+ Toon meer

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder