Fusion Nic Shot Nicotine Booster voor zelf e-liquids te maken

Fusion Nic Shot Nicotine Booster voor zelf e-liquids te maken

Fusion Nic Shot Nicotine Booster e-liquids

Fusion Nic Shot Nicotine Booster kunt u toevoegen aan uw Base of om zelf e-liquids te maken. Voor het zelf mengen gebruik je een base te verkrijgen in diverse PG en VG verhoudingen, een flavor in je favoriete smaak en nicotine om het juiste nicotine gehalte te krijgen. Let op! Nicotine is een zeer verslavende stof, en dat een te grote hoeveelheid de smaakbeleving naar beneden brengt.

Maak hieronder uw keuze

Fusion Nic Shot Nicotine Booster

Zelf e-liquids te maken

Dit kunt u gebruiken om zelf E-liquid te maken met een 10ml base flesjes van 0 mg. Waar u door toevoeging van nicotine boosters een grotere en meer voordelige hoeveelheid navulvloeistof mee kunt maken. Kortgeleden was het mogelijkheid om grote flacons daar van aan te schaffen.

Door de nieuwe wetgeving op het gebied van elektrisch roken verbiedt men de grootverpakkingen. Als u dampt op een lage nicotinegehalte kunt u nog steeds een financiëel voordeel behalen door 1 of meerdere boosters van 20 mg / ml  aan de base of shake & vape toe te voegen.

Maar zelf uw eigen liquid maken blijft afgezien daarvan toch veel voordeliger, wacht daarom niet en begin nu. Kies een aroma en ga aan de slag, u kunt ook verschillende aroma’s met elkaar mengen, zo geeft u een persoonlijke tint aan uw eigen dampvloeistof.

Varianten

  • 50/50 PG/VG: Verkrijgbaar in 20mg - 10ml

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.