Nicotine Booster voor zelf e-liquids te maken

Nicotine Booster voor zelf e-liquids te maken

Nicotine Boosters e-liquids

De Nicotine Boosters kunt u toevoegen aan uw Shake & Vape of om zelf e-liquids te maken. Bij Shake & Vape is er vaak ruimte voor 10ml booster of base in de fles. Voor het zelf mengen gebruik je een base te verkrijgen in diverse PG en VG verhoudingen, een flavor in je favoriete smaak en nicotine boosters om het juiste nicotine gehalte te krijgen. Revolute is te verkrijgen in vier soorten mengverhoudingen. Let op! Nicotine is een zeer verslavende stof, en dat een te grote hoeveelheid de smaakbeleving naar beneden brengt.

Maak hieronder uw keuze

Nicotine Booster

Revolute | Nicotine Booster met 20mg / ml nicotine 100% GV
0 Rating
€ 1,95

Boosters

Dit kunt u gebruiken om zelf E-liquid te maken met een grote flacon base van 0 mg. Waar u door toevoeging van nicotine boosters een grotere en meer voordelige hoeveelheid navulvloeistof mee kunt maken. Kortgeleden was het mogelijkheid om grote flacons daar van aan te schaffen.

Door de nieuwe wetgeving op het gebied van elektrisch roken verbiedt men de grootverpakkingen. Als u dampt op een lage nicotinegehalte kunt u nog steeds een financiëel voordeel behalen door 1 of meerdere boosters van 20 mg / ml  aan de base of shake & vape toe te voegen.

Maar zelf uw eigen liquid maken blijft afgezien daarvan toch veel voordeliger, wacht daarom niet en begin nu. Kies een aroma en ga aan de slag, u kunt ook verschillende aroma’s met elkaar mengen, zo geeft u een persoonlijke tint aan uw eigen dampvloeistof.

Revolute Base

Revolute base is te verkrijgen in vier soorten mengverhoudingen: