Blu POD’s Voor Uw E-sigaret

Blu POD’s voor uw E-sigaret 1.5ml. Hier op deze pagina vindt u alle POD’s voor uw e-sigaret van Blu. POD’s voor uw e-sigaret. De POD’s zijn verkrijgbaar in onder andere 9mg en 18mg nicotine. Maar zijn ook leverbaar zonder nicotine. Deze POD’s zijn enkel te gebruiken in combinatie met de E-sigaret van Blu.Bekijk verder hieronder welke smaakcombinaties beschikbaar zijn.

Koopt u liever uw Millers Juice in een stenenwinkel klik op link.

Wanneer moet ik de coil vervangen?

Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

Toont alle 9 resultaten