Uwell Crown IV Clearomizer - 2ML

€ 32,95
Unieke code: 416307_conf

Uwell Crown IV Clearomizer

De Crown IV Tank 2ml heeft een Dual SS904L coil en maakt gebruik van een dubbele coil om de liquid gelijkmatig te verwarmen en zo een uitstekende smaak te produceren.
Uitvoering
 Terug naar: Clearomizers & Tanks

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Over de Uwell Crown IV Clearomizer - 2ML

De Uwell Crown IV Clearomizer 2ml heeft een Dual SS904L coil en maakt gebruik van een dubbele coil om de liquid gelijkmatig te verwarmen en zo een uitstekende smaak te produceren. De materialen die zijn gebruikt voor de tank zijn RVS en Pyrex glas.

De Crown iv tank beschikt over een unieke gepatenteerde zelfreiniging technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de tank zichzelf reinigd tijdens het dampen. De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn verkrijgbaar in 2 verschillende Ohmage.

Ohmage gehaltes coils:

De tank heeft een verstelbare airflow zo dat de gebruiker zelf kan bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. De airflow ring zit aan de onderzijde van de clearomizer en kan naar wens dicht of open worden gedraaid.

 

Vullen

De clearomizer is bij te vullen middels het top-fill systeem. Door de top cap van de clearomizer af draaien kunt u het reservoir bij vullen. De tank kan (tot maximaal 2ml) bijgevuld worden. daarna kan de top cap weer terug geplaatst worden en kunt u beginnen met dampen.

Inhoud set

  • Crown IV Clearomizer (1x)
  • Extra Pyrex glaasje (1x)
  • 0.4Ohm Coil (vooraf geïnstalleerd) (1x)
  • 0.2Ohm Coil (1x)
  • Set vervangende O-ringen (1x)
  • Handleiding Uwell Crown IV (1x)
  • Driptip beschermhoesje (1x)