Aspire Breeze Coils ( 5 ST.)

€ 11,95
Unieke code: 412607_conf

Aspire Breeze Coils, verkrijgbaar in 0.6 Ohm en 1.0 Ohm.

Deze gloeispiralen zijn geproduceerd voor de Pocket AIO Startset en de Breeze 2 Startset. Het revolutionaire coil-systeem biedt een groot verwarmingsoppervlakte.
Uitvoering
 Terug naar: E-Sigaret Coils

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Over de Aspire Breeze Coils

Aspire Breeze Coils ( 5 ST.) - Aspire Breeze Coils zijn geproduceerd voor de Pocket AIO Startset en de Breeze 2 Startset. Het revolutionaire coil-systeem biedt een groot verwarmingsoppervlakte, waardoor de smaak en de dampproductie zijn geoptimaliseerd. De gloeispiralen zijn verkrijgbaar in 0.6 Ohm en 1.0 Ohm. Waarbij de 0.6 Ohm net iets krachtiger is vergeleken met de 1.0 Ohm.

Dus wilt u meer damp neem dan de coil ( 0.6 Ohm) met de meeste weerstand. De keuze van uw gloeispiralen hangt af van uw eigen wensen. Indien U vragen heeft over de gloeispiralen kunt U altijd contact opnemen.

Voor alle artikelen van dit merk klik hier.

Specificaties

  • Merk - Aspire.
  • Inhoud set - Breeze Coils - 5x.
  • Inhalatiemethode - MTL en DTL.
  • Type coil - Single coil.
  • Aantal ohm - 0.6 Ohm en 1.0 Ohm.

Koopt u liever uw Aspire Coil in een stenenwinkel - ons adres.

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin - zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.