Geekvape Frenzy Coils

€ 9,95
Unieke code: 417763_conf

Geekvape Frenzy Coil  - (5 St.)

Deze staan garant voor een goede smaakbeleving. Daarnaast zorgt de duurzaamheid van de coils voor een lange levensduur mits u er verantwoordelijk mee omgaat. Tevens zijn ze eenvoudig in de POD plaatsen.
Uitvoering
 Terug naar: E-Sigaret Coils

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Geekvape Frenzy Coils  - (5 St.)

Geekvape Frenzy Coils  - (5 St.) Deze verbranders zijn geproduceerd voor de GeekVape Frenzy. Deze zijn enkel te gebruiken in combinatie met de GeekVape Frenzy E-sigaret. Ze zijn verpakt per vijf stuks.

De coils zijn beschikbaar in twee varianten

De GeekVape Cerberus verbranders worden standaard geleverd per vijf stuks. De verbranders zijn beschikbaar in twee varianten:

    0.7Ohm
    1.2Ohm

En staan garant voor een goede smaakbeleving. Daarnaast zorgt de duurzaamheid van de verbranders voor een lange levensduur mits u er verantwoordelijk mee omgaat. Tevens zijn ze eenvoudig in de Frenzy POD plaatsen.

Voor meer coils van dit merk klik hier.

Hoe lang gaat een GeekVape coil mee?

Er is geen vast tijdsbestek hoelang ze meegaan. Dit hangt namelijk helemaal af van uw eigen dampgedrag. Dampt u weinig? Dan kan een verbrander 2 of zelfs 3 weken meegaat. Dampt u veel of bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat ze na één week al aan vervanging toe zijn.