Aspire Coils

Aspire Coils

Originele Aspire Coils Kopen?

Originele Aspire coils geschikt voor de bekendste Aspire clearomizers. Kies uw type Aspire clearomizer / tank om te zien welke coils er o.a. geschikt zijn voor uw specifieke clearomizer.

Heeft u vragen over de juiste coils voor uw tank? Neem gerust contact met ons op.

Maak uw keuze hieronder

Aspire

Aspire Athos Coil ( 1 ST.)
€ 6,50
Uitvoering
Aspire Breeze Coils ( 5 ST.)
€ 11,95
Uitvoering
Aspire BVC Coils ( 5 ST.)
€ 9,95
Uitvoering
Aspire Cleito EXO Clapton Coils ( 5 St.)
€ 22,95
Uitvoering
Aspire Nautilus 2 BVC Coils ( 5 ST.)
€ 13,95
Uitvoering
Aspire Nautilus AIO NS coils (5 stuks) (Nic Salt)
€ 12,95
Uitvoering
Aspire Nautilus Mini BVC Coils (5 St.)
€ 15,95
Uitvoering
Aspire Nautilus X Coils ( 5 ST.)
€ 16,95
Uitvoering
Sold Out
Aspire PockeX U-Tech Coils ( 5 ST.)
€ 14,95
Uitvoering
Aspire Revvo Coils ( 3 ST.)
€ 8,95
Aspire Tigon Coils (5 St). Kopen? - Jolly Smoker
€ 14,99
Uitvoering
Aspire Triton Mini / Aspire Nautilus Series Coils - ( 5 ST.)
€ 18,95
Uitvoering

Alles over de Aspire Coils

Op deze pagina vindt u alles over Aspire coils, ook wel gloeispiralen genoemd. Deze zijn ontwikkeld voor alle tanks van dit merk. Kijkt u dus goed of deze passend zijn voor uw clearomizer, en dat u de goede weerstand hebt. Als u hierover twijfelt dan kunt u beter contact met ons opnemen. De meeste zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Om de voor jou ideale hoeveelheid damp te bereiken spelen ook de smaak, de gebruikte topunit, airflow en dergelijke een rol. Probeer welke combinatie jou de meeste voldoening geeft.

Aspire Breeze Coils

Deze Aspire coils zijn geproduceerd voor de Breeze Pocket AIO Startset en de Breeze 2 Startset. Het revolutionaire coil-systeem biedt een groot verwarmingsoppervlakte, waardoor de smaak en de dampproductie zijn geoptimaliseerd. Ze zijn verkrijgbaar in 0.6 Ohm en 1.0 Ohm, waarbij de 0.6 Ohm net iets krachtiger is vergeleken met de 1.0 Ohm. De keuze van weerstand hangt af van uw eigen wensen. Indien U vragen heeft over dit product kunt U altijd contact met ons opnemen.

Aspire K1 en K2 BVC Coils

Deze Aspire bottom coils zijn geschikt voor K1 en K2 clearomizer deze zijn toegevoegd in de starterskit. Het doosje heeft een inhoud van 5 stuks, En u hebt de keuze uit verschillende weerstanden 1.6Ohm & 1.8Ohm. Deze Bottom vertical gloeispiralen zijn geschikt voor de Anyvape BDC clearomizers (verdampers). De gloeispiralen hebben een verticale gloeispiraal gevuld met organisch katoen als wickmateriaal. Verkrijgbaar in de weerstanden 1.6 en 1.8 Ohm , geleverd per 5 stuks.

Aspire Nautilus Mini BVC Coils

Deze Aspire bottom coils zijn geschikt voor K3, Triton Mini, Nautilus mini en Nautilus 2 clearomizer. Het doosje heeft een inhoud van 5 stuks, keuze uit 1.6Ohm en 1.8Ohm. Deze Bottom vertical gloeispiralen zijn geschikt voor de Nautilus mini, Nautilus 2 en Anyvape BDC clearomizers (verdampers. De gloeispiralen hebben een verticale gloeispiraal gevuld met organisch katoen als wickmateriaal. Verkrijgbaar in de weerstanden 1.6 en 1.8 Ohm , geleverd per 5 stuks.

Aspire Nautilus 2 BVC Coils

Aspire Nautilus 2 BVC coils gevuld met organisch katoen speciaal ontwikkeld voor de Nautilus 2 clearomizer met een weerstand van 0.7 Ohm ( 18watt - 23watt ). Let op! De gloeispiralen passen in de Nautilus mini maar dit wordt niet geadviseerd, de airflow van de Nautilus mini is niet luchtig genoeg voor de Nautilus 2 BVC gloeispiralen. U kunt deze gloeispiralen wel eventueel in de Triton Mini clearomizer gebruiken.

Aspire Nautilus X Coils

DeAspire U-Tech coils zijn ontwikkeld voor de Nautilus X clearomizer. Bijzonder aan deze gloeispiraal is de manier waarop de lucht door de gloeispiraal heen gezogen wordt. Door het "U" vormige luchtkanaal komt de damp twee maal in contact met de Kanthal gloeispiraal, voor een optimale smaak- en dampbeleving. De gloeispiralen zijn verkrijgbaar in een weerstand van 1.5 Ohm / 1.8 Ohm en geoptimaliseerd voor gebruik tussen de 14 en 22 watt. De U-Tech Nautilus X gloeispiralen zijn verpakt per vijf stuks.

Aspire PockeX U-Tech Coils

Aspire PockeX maakt gebruik van de nieuwste coils met U-tech systeem en zijn geschikt voor de PockeX AIO Startset. Het U-tech staat voor het U-vormige luchtkanaal welke ervoor zorgt dat de damp tot twee keer toe in contact komt met de gloeispiraal, wat resulteert in een nog betere smaak- en dampbeleving. Wanneer de gloeispiraal een verbrandde smaak met zich meebrengen, dient U de gloeispiraal te vervangen. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 weken wanneer de gloeispiraal vervangen dienen te worden.