Wotofo | Phantom mod

€ 60,44
Out of Stock
Unieke code: Phantom mod
Wotofo | Phantom mod

Wij presenteren u de Phantom Mod van Wotofo, een 18.650 authentieke mechanische mod die een rijke scala aan opties bevat.

Color
 Terug naar: Mechanische MOD's

Meer product info:

Phantom mod

Wotofo | Phantom mod

Wij presenteren u de Phantom Mod van Wotofo, een 18.650 authentieke mechanische mod die een rijke scala aan opties bevat, bij het product worden er diverse extra’s gelevert; twee top schroef doppen voor een hybride of standaard aansluiting, twee vergulde 24-karaats veren voor het aapassen van drukkracht en een met koper vergulde Rhodium contact voor het hoogste niveau van presteren.

 

De Phantom mod van Wotofo is speciaal ontworpen voor de lange pin verstuivers, en beschikt over een standaard top contact met een zwevende en vergroot contactoppervlak voor een maximale prestaties. Tevens is de mogelijkheid gebruik te maken van de hybride top dop voor en nog lagere elektrische overdracht. Een verstelbare  ring op de knop zorgt voor een aandruk en verstuif compatibiliteit, de met koper vergulde Rhodiom combineert je de duurzaamheid en prestaties. Ontworpen voor een elegante look met een focus op eenvoud,
door de strakke lijnen en een goed uitgebalanceerd gevoel, is de Phantom Mod een perfecte entry-level 18.650 mechanische mod!

 

 

Product Features:

Rhodium Plated Copper Contacts

Hybrid and Standard Top Caps Included

Phantom Inset Button

Adjustable Delrin Negative Ring

18650 Tube

Two 24k Gold Plated Springs for Adjustable Throw

Product Includes:

One 18650 Phantom Mod Tube and Button

One Floating and Adjustable Rhodium Plated Copper Contact Top Cap

Additional Rhodium Plated Copper Contact

One Hybrid Top Cap

Two 24k Gold Plated Springs (Soft and Hard)

Additional Delrin Negative Ring

Phantom Mod Authenticity Card

Wotofo Polishing and Cleaning Microfiber Cloth