Vampire Vape E-liquid

E-liquid Vampire Vape. De E-liquids van Vampire Vape zijn verkrijgbaar in zowel traditionele nicotine als in Nicotine Salt. De smaken zijn vervolgens met uiterste zorg geproduceerden. De liquid smaken worden in de meeste gevallen ervaren als zoet. Alle E-liquids van Vampire Vape zijn dus ook op deze pagina te vinden.

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Vampire Vape E liquids

E-liquids van Vampire Vape komen namelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Het merk streeft verder naar pure aroma's en liquids en staat vooral bekend op zijn Pinkman en Heisenberg liquid. Dit zijn liquids die onder andere speciaal voor het VapeFest 2014 zijn ontworpen. In 2012 is het merk opgericht en gestart met twaalf verschillende smaken. Het merk is uitgegroeid tot een internationale speler en bediend zijn klanten over de gehele wereld met hun liquids. Naast het streven naar puurheid streeft het merk namelijk ook naar de hoogst haalbare kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen zij onder andere door constant gebruik te maken van feedback en suggesties van klanten.

De samenstelling van de liquids

Vampire E liquids hebben een liquidverhouding van zowel 60%PG en 40%VG als 50%PG en 50%VG. Het PG gehalte (Prophyleen Glycol) hier zorgt voor een extra kriebel in de keel die ook wel vergelijkbaar is met het roken van normale tabak. Het VG gehalte zorgt voor een mildere smaak en een hogere dampproductie.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.