Edge Max - E-Liquids Kopen?

Edge Max E-Liquids kopen? De Edge Max liquids hebben een hoog vg gehalte speciaal voor de sub ohm dampers. Een liquid lijn met drie smaken verkrijgbaar in twee nicotine gehaltes.

Edge Max e-liquid kopen?

Over de Edge Max - E-Liquids 10ml

Edge Max is een liquid lijn met drie smaken verkrijgbaar in twee nicotine gehaltes. De Edge Max liquids hebben een hoog vg gehalte speciaal voor de sub ohm dampers. De Edge Max lijn bestaat uit 3 opvallend geprijsde liquids met typisch en verrassende smaken. Doordat het aanbod van Edge liquids groot is. Is er voor iedere damper wel een smaak te vinden. Het zijn hoogwaardige e-liquid met farmaceutische kwaliteit zonder toevoeging van water. De Edge Max liquids zijn geproduceerd in England.

Voor alle e-Liquids van dit merk klik hier.

Maak uw keuze hieronder

Edge Max

Edge Max - Blue Raspberry E-liquid Kopen?
€ 2,79
Nicotine Sterkte
Edge Max - Heizen E-Liquid Kopen?
€ 2,79
Nicotine Sterkte
Edge Max - Mango E-Liquid Kopen?
€ 2,79
Nicotine Sterkte

De Edge Max E-liquids
Edge Max is een e-liquid merk dat is opgericht in England. De e-liquids zijn uiteraard geregistreerd en getest. Kwaliteit staat dus garant. Dit houd in dat ze voldoend aan de geldende regelgevingen in de Benelux. Bij deze e-liquid merk hebt u keuze uit ruim 3 verschillende liquidsmaken met een mengverhouding van 20% PG en 80% VG.

Samenstelling van de liquids
De liquids van dit merk hebben een hoog vg gehalte speciaal voor de sub ohm dampers. De ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van de liquids zijn van hoge kwaliteit. Waardoor de premium kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt.

  • Edge Max - Nicotine sterkte  3mg - 20% pg en 80% vg.
  • Edge Max - Nicotine sterkte  6mg - 20% pg en 80% vg.

Edge Max in verschillende smaken en mix smaken
In het assortiment van de Edge Max liquid met een hoog vg gehalte vindt u 3 verschillende smaken en mix smaken. Hier onder ziet u de naam met de bijbehorende smaak.

  • Edge Max - Blue Raspberry met een smaken mix van frambozen.
  • Edge Max - Heizen met een smaken mix die lijkt op Heisenberg.
  • Edge Max - Mango met een mix van smaken die lijken op Mango.

Elke liquid smaak is te bestellen in verschillende nicotinegehaltes. Zo kunt u ook na verloop de nicotine langzaam afbouwen. Dit zal met een normale sigaret niet mogelijk zijn. Verder kunt u kiezen uit de volgende nicotinegehaltes per ml liquid.

  • Edge Max - 3mg nicotine.
  • Edge Max - 6mg nicotine.

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou waneer de coil af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De coil is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de coil bruin - zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Koopt u liever uw artikelen in een stenenwinkel - ons adres.

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar - niet-rokers - zwangere of borstvoedende vrouwen. Tevens personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en - of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.