Millers Juice Silverline Menthol Smaak

Millers Juice Silverline | Menthol-Smaak

Millers Silverline | Menthol Smaak E-liquid

In het assortiment Menthol van Millers Juice e-liquids zijn er verschillende soorten Menthol smaken te vinden. Millers Silverline juice met Menthol smaak heeft een verhouding van 70% PG / 30% VG en is verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden nicotine, van 0 tot maximaal 18 mg nicotine. De Silverline bestaat uit 36 zeer scherp geprijsde met typisch Hollandse smaken. Millers Juice staat bekend om zijn hoogwaardige e-liquid met grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit en Nederlandse afkomst in een ISO9001 gecertificeerde fabriek.

Maak uw keuze hieronder

Menthol Smaak

Millers Juice Silverline - Menthol
€ 2,99
Nicotine Sterkte
Millers Juice Silverline - Mint
€ 2,99
Nicotine Sterkte
Millers Juice Silverline - Pepermunt
€ 2,99
Nicotine Sterkte
Millers Juice Silverline - UK Menthol
€ 2,99
Nicotine Sterkte
Millers Juice Silverline - USA Menthol
€ 2,99
Nicotine Sterkte

Online E-liquids bestellen uit deze serie

Het assortiment bestaat uit 36 verschillende e-liquid smaken. En zijn in 4 smaakcategorieën ingedeeld. Zo heeft u nog een betere overzicht, om u favoriete smaak te bestellen. Het zijn unieke en niet veel voorkomende smaken, maar ook typische bekende Nederlandse smaken.  

Smaakcategorieën

E-liquids in verschillende nicotinegehaltes

De e-liquids hebben een inhoud van 10ml per flesje. En hebben een kinderveilige sluitings dop. Elke smaak is leverbaar in 5 verschillende nicotine gehaltes.

Leverbare nicotine gehaltes:

  • 0mg nicotine
  • 3mg nicotine
  • 6mg nicotine
  • 12mg nicotine
  • 18mg nicotine

 

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.