Millers Juice Silverline - Tobacco No. 1

€ 2,99
Unieke code: 411120_conf

Silverline - Tobacco No. 1

Millers Tobacco No. 1, deze heeft een Kruidige tabakssmaak. Millers is een Nederlands E-liquid merk met premium ingrediënten en smaken.
Nicotine Sterkte
 Terug naar: e-Liquids

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Over de Tobacco No. 1 - E-Liquid

Smaakbeleving: Tobacco No. 1, deze heeft een Kruidige tabakssmaak. Millers Tobacco No. 1 is een Nederlands E-liquid merk met premium ingrediënten en smaken. Millers biedt een assortiment van uitstekende e-liquids met een 70/30 PG/VG verhouding.

Productgegevens:

De Liquids hebben een variatie van verschillende smaken van hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit verrassende fruit en tabak smaken en bieden voor iedere damper iets gewilds. 

De Silverline basismix bestaat uit 65%PG, 30%VG en 5% Smaakstoffen (De smaakstoffen zijn op PG basis). De e-liquid flesjes beschikken allen over een kindveilige sluiting. In de verpakking treft u een bijsluiter, welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product.

Verkrijgbaar in: 0MG - 3MG - 6MG - 12MG EN 18mg nicotine

Specificaties

  • Merk Millers
  • Naam e-liquid Tobacco No. 1
  • Markt Nederland
  • Nicotinesterkte 0mg tot 12mg
  • Basisverhouding 70% PG / 30% VG
  • Inhoud 10ML

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.