E-sigaret Batterijen Kopen?

E-sigaret Batterijen. Batterijen voor uw elektrische sigaret nodig? Bekijk ons grote assortiment batterijen voor vrijwel elk type e-sigaret. Zo zijn de batterijen voor de elektrische sigaret in diverse maten en sterktes per batterij verkrijgbaar. Op deze pagina vindt u onder andere ons assortiment MOD batterijen voor de E sigaret.

Koopt u echter liever uw batterijen in een stenenwinkel?

+ Toon meer

Opladen externe batterijen

Voor het opladen van externe batterijen wordt onder andere een externe batterij oplader aangeraden. Deze opladers zijn namelijk speciaal ontworpen om de E-sigaret batterijen op te kunnen laden. Dit gebeurt vervolgens op een veilige manier, alle opladers beschikken over beveiligingsfuncties. Ook is het daarom vrijwel onmogelijk dat er kortsluiting ontstaat.

Veiligheid

Het is raadzaam om uw 18650 of 26650 batterijen met zorg te behandelen. Hieronder staan een aantal voorzorgsmaatregelen die u in acht kunt nemen voor het veilig omgaan met uw batterijen.

Volg de instructies van de fabrikant op.
Stop uw batterijen niet verkeerd om in uw apparaat.
Zorg dat de polen van uw batterijen elkaar niet raken.
Vervoer een batterij nooit zonder hoesje, zorg dat tijdens transport de + en – polen afgedekt zijn om kortsluiting te voorkomen.
Maak sets met batterijen voor mods waar meerdere batterijen tegelijk in passen, en haal deze sets niet door elkaar, en gebruik geen batterijen uit een set apart.
Maak uw batterij niet open.
Als de wrap van uw batterij beschadigd is, laat deze dan van een nieuwe wrap voorzien of gooi hem weg. Batterijen met een beschadigde wrap zijn niet veilig te gebruiken.
Houdt uw batterijen droog, batterijen kunnen niet tegen vocht.
Bewaar uw batterijen koel, liefst bij kamertemperatuur of lager.
Lever oude batterijen in bij een inzamelpunt, gooi deze niet bij het huisvuil.
Laadt uw batterijen op in een daarvoor geschikte lader.

– Toon minder

Toont alle 8 resultaten