Eleaf iStick Basic + GS-Air 2 Clearomizer - Startset

€ 39,95
Unieke code: 410861_conf

Eleaf iStick Basic + GS-Air 2 Clearomizer

Uitvoering
 Terug naar: Eleaf

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Eleaf | iStick Basic Kit

De Eleaf Istick Basic wordt compleet geleverd met de Eleaf GS Air 2 clearomizer met draaibare airflow ring. Deze heeft een ingebouwde batterij van 2300 mah. en 30 Watt output. Het unieke van de iStick Basic is dat de uitsparing in de body waar je de clearomizer in schuift.

Met een magneet wordt de clearomizer op z'n plaats gehouden. De iStick Basic kit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, pink, grijs, rood en blauw.

 

Veilig opladen?

Dit product maakt gebruik van een ingebouwde batterij. Houdt de mod daarom vocht vrij. Niet boven temperaturen van 45 graden en let er op dat de behuizing onbeschadigd blijft. Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met de meegeleverde oplader, en gebruik niet de lader van uw overige elektronica. Sommige smartphones en tablets kunnen gebruik maken van een 2.0A lader en deze is te krachtig voor het opladen van elektrische sigaretten. Het gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten en de batterij beschadigen.

 

 

Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.