Eleaf iStick Pico 75W TC full kit Roze

€ 59,95
Out of Stock
Unieke code: Eleaf iStick Pico roze

Eleaf iStick Pico 75W TC full kit

 Terug naar: Eleaf

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Productgegevens

Eleaf iStick Pico 75W TC full kit roze biedt zoals u gewend van Eleaf een ultieme smaakbeleving door de bijgevoegde Melo clearomizer en EC coils. De Pico 75 is gericht op de sub-ohm damper en is ideaal voor de dagelijkse damper. Deze e-sigaret heeft een maximaal vermogen van 75watt.

Eleaf EC coils

In de kit van de Pico 75 zijn 2 varianten coils toegevoegd: 1x Eleaf EC coil 0.3Ohm en 1x Eleaf EC coil 0.5Ohm. Indien u graag op tempatuur wilt dampen raden wij aan om te dampen met de Eleaf EC Coil TC-Ni 0.15Ohm. Deze coil bevat een nickel weerstandsdraad, wat ervoor zorgt dat u op tempature control kunt dampen. Let op, hoe lager de Ohmage, des te groter de power en damp. Dit hangt af van uw eigen wensen. 

Eleaf Melo 3 Mini clearomizer (2ml)

De Melo 3 tank heeft een inhoud van 2ml en is te vullen middels de bovenkant van de tank opzij te schuiven. De clearomizer bevat een instelbare luchttoevoer en biedt in combinatie met de Eleaf EC coils een uitstekende smaakbeleving. 

Eleaf iStick Pico 75W TC MOD

De box mod maakt gebruik van één 18650 batterij, deze is niet bijgevoegd in de set. Maar kunt u ook op Slimroken bestellen. U kunt de MOD opladen met de bijgevoegde micro-USB kabel. De ingang zit aan de voorkant van de Pico 75 en kan ook gebruikt worden tijdens het opladen. Wij raden het aan om een oplader te gebruiken die hiervoor bedoeld is. Indien u dit niet doet kan dit ten koste gaan van de levensduur van de batterij. Naast het opladen kunt u ook de firmware van de Pico 75 updaten met de micro-USB kabel. Download de software op de website van Eleaf en koppel de Pico 75 aan uw computer. Hiermee kunt u altijd voorzien worden van de nieuwte updates van uw e-sigaret. De Pico 75 ondersteunt de volgende modussen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

Inhoud Eleaf iStick Pico 75 full kit