Eleaf iStick Pico X + Melo 4 Clearomizer

€ 54,95
Unieke code: 416677_conf

Eleaf iStick Pico X + Melo 4 Clearomizer Startset

De startset maakt gebruik van de 75W mod. De clearomizer bij deze set is de Melo 4 tank. De buitenkant van de mod is vervaardigd uit soft rubber. Dit zorgt voor een comfortabel en soepele houding in de handpalm.
Uitvoering
 Terug naar: Eleaf

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Eleaf iStick Pico X + Melo 4 Clearomizer - 75W TC Startset

Eleaf iStick Pico X + Melo 4 Clearomizer - 75W TC Startset maakt gebruik van de iStick Pico X mod. De clearomizer bij deze set is de Melo 4 tank. De buitenkant van de mod is vervaardigd uit soft rubber. Dit zorgt voor een comfortabel en soepele houding in de handpalm. De Melo 4 clearomizer van Eleaf maakt gebruik van de EC-M en de EC-N coils en heeft een maximale E-liquid capaciteit van 2ml.

Eleaf Mod

Deze mod heeft een maximaal uitgaan vermogen van 75W. Het vermogen kan je aanpassen naar eigen wens. Op het OLED display, die zich aan de smalle zijde van de mod bevind, kunnen alle gegevens worden teruggevonden. Zo kunt je o.a zien wat het Ohmage van de coil is, de batterijstatus en kunt u de ingestelde wattage aflezen.

De mod is werkzaam op één enkele 18650 batterij. Batterij zijn niet standaard bijgevoegd wanneer u de startkit aanschaft. Ons assortiment kent verschillende soorten 18650 batterijen. U kunt hier een kijkje nemen om te ondervinden welke voor u de voorkeur heeft.

Voor het opladen van een externe batterij is het raadzaam om gebruik te maken van een externe batterij lader. Deze kunnen de grote capaciteit van een externe batterij op een veilige manier opladen.

Eleaf Clearomizer

De clearomizer die wordt gevoerd bij de startset is de Melo 4 tank van Eleaf. Deze tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De e-liquid is bij te vullen middels het top-fill systeem. Hierdoor hoeft u de clearomizer niet compleet uit elkaar te schroeven voor het bijvullen van de tank.

Wanneer een coil aan vervanging toe is merkt u dit aan de verminderde smaakbeleving en dampproductie. Het aantal dagen dat een coil vervangen dient te worden is bij iedereen anders. Dit hangt namelijk sterk af van uw dampgedrag. Dampt u de gehele dag door? Dan kan het zo zijn dat een coil maar één week meegaat. Dampt u wat minder? Dan kan een coil twee of zelfs drie weken meegaan.

Merkt u dat de smaak afneemt? Dan is het raadzaam om de coil te vervangen. Hiermee voorkomt u dat de coil helemaal verbrandt en een vervelende smaak achterlaat in uw mond.

Wanneer u een nieuw coil installeert, is het van belang om deze ongeveer twintig minuten te laten intrekken met E-liquid. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat de coil gelijk weer verbrand en u dus weer een nieuwe coil moet installeren.

Inhoud set

  • Eleaf mod (1x)
  • Melo 4 clearomizer (1x)
  • Eleaf EC-M coils 0.15Ohm (2x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Reserve onderdelen (1x)
  • Gebruiksaanwijzing (1x)