Eleaf iStick Rim + Melo 5 Clearomizer Set

€ 74,95
Unieke code: 417578_conf

Eleaf iStick Rim + Melo 5 Clearomizer

De Eleaf iStick Rim E-sigaret maakt gebruik van een interne batterij met een vermogen van 3000mAh.
Uitvoering
 Terug naar: Eleaf

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Eleaf iStick Rim + Melo 5 Clearomizer Set

Eleaf iStick Rim + Melo 5 Clearomizer Set. De iStick Rim E-sigaret maakt gebruik van een interne batterij met een vermogen van 3000mAh. U kunt naar eigen wens de wattage aanpassen, dit kunt u doen  middels de twee kleinere knoppen aan de onderzijde van de E-smoker. Het praktische model maakt gebruik van de Melo 5 clearomizer. Deze kan via de bovenzijde worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid.

De Rim Batterij

De Rim batterij in de startset heeft een capaciteit van maar liefst 3000mAh. De interne batterij is verwerkt in de E-sigaret en kan worden opgeladen met de bijgeleverde micro USB kabel.

Het maximaal uitgaande vermogen van de iStick Rim is 80W. U kunt de wattege aanpassingen doorvoeren middels de twee kleinere knoppen aan de onderzijde van het LED scherm. Tevens kunt u de batterijstatus, wattage stand en weerstand van de coil aflezen van dit scherm.

De clearomizer

De E-liquid capaciteit van de clearomizer is 2ml. Met de verstelbare airflow ring aan de onderzijde van de tank kunt u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

De coils die worden gebruikt in combinatie met de clearomizer zijn de EC-S coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke coil de voorkeur krijgt.

Inhoud set

  • Eleaf iStick Rim batterij (1x)
  • Eleaf Melo 5 clearomizer (1x)   
  • Eleaf EC-S coil 0.6Ohm (1x)  
  • Eleaf EC-M coil 0.15Ohm (1x)   
  • Micro USB kabel (1x)  
  • Set reserve onderdelen (1x)  
  • Gebruiksaanwijzing Eleaf Rim (1x)