Freemax Twister Startset - 2300mAh

€ 51,95
Unieke code: 417536_conf

Freemax Twister Startset

De E-sigaret beschikt over een uniek en kleurrijke desgin. En heeft een pen-vormige model met een eenvoudig ontwerp waardoor deze makkelijk is te gebruiken voor beginnende dampers.
Uitvoering
 Terug naar: Freemax

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Freemax Twister Startset

Freemax Twister Startset. De E-sigaret beschikt over een uniek en kleurrijke desgin. En heeft een pen-vormige model met een eenvoudig ontwerp waardoor deze makkelijk is te gebruiken voor beginnende dampers.

Over de Freemax Batterij

Het maximale wattage waarmee gevuurd kan worden is 80W. U kunt de wattage stand zelf aanpassen naar wens. Dit doet u door middel van aan de onderkant te draaien.
De batterij vermogen van de Freemax is 2300mAh.

De batterij stand wordt weergeven middels een LED lichtje. U kunt de batterij opladen met de bijgeleverde micro USB kabel.

Over de Freemax Fireluke 2 Clearomizer

De Fireluke 2 clearomizer heeft een vulcapaciteit van maximaal 2ml. U kunt de liquid vullen via de bovenzijde van de clearomizer.

De Fireluke 2 coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De lage weerstand van de coils zorgt voor een authentieke smaakbeleving.

Met de airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer bepaalt u zelf hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

Inhoud set

  • Freemax MOD 1x.
  • Freemax Fireluke 2 Clearomizer (1x)
  • Mesh Coil (1x)
  • Vervangende set O-ringen (1x)
  • Micro lader (1x)
  • Handleiding Freemax Twister (1x)