Geekvape Frenzy - 950mAh Startset

€ 34,95
Unieke code: 417749_conf

Geekvape Frenzy - Startset

De GeekVape Frenzy heeft een POD systeem met een E-liquid capaciteit van 2ml. Met een batterij vermogen van maar liefst 950mAh. Bij een gemiddeld gebruik bij deze E-sigaret is dit genoeg om 1 dag mee te dampen.
Uitvoering
 Terug naar: Geekvape

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Geekvape Frenzy - 950mAh Startset

Geekvape Frenzy - 950mAh Startset - De GeekVape Frenzy heeft een POD systeem met een E-liquid capaciteit van 2ml. Met een batterij vermogen van maar liefst 950mAh. Bij een gemiddeld gebruik bij deze E-sigaret is dit genoeg om 1 dag mee te dampen.

Over de GeekVape Frenzy batterij

De batterij van de E-sigaret heeft een ingebouwde batterij van maar liefst 950mAh. U kunt de batterij opgeladen middels de bijgeleverd micro USB kabel. Wanneer de batterij volledig is opgeladen zal er een groen LED lichtje gaan branden. Knippert het LED lichtje rood dan is de batterij bijna leeg.

De Frenzy batterij beschikt over een geavanceerde Micro Chipset. Deze Chipset heeft een aantal beveiligingen en geeft weer hoe vol de batterij is. Met de Temperature control functie is de kans op een Dry Hit minimaal is.

Over het POD systeem

De POD van de Geekvape Frenzy heeft een maximale E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid kunt u bij vullen via de onderzijde van de POD. Ook heeft de POD een anti lek systeem. Waardoor de kans op lekken minimaal is geworden. De airflow ring aan de onderzijde van de POD kunt u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd.

Over de Geekvape Coils

De coils die worden gebruikt in combinatie met de POD zijn de Frenzy coils van GeekVape. U dient dan ook enkel de coil te vervangen wanneer deze niet meer goed is. U hoeft daarom niet de gehele POD te vervangen.

De Geekvape Frenzy coils zijn verkrijgbaar in onderstaande varianten.

Inhoud set

  • GeekVape Frenzy (1x)
  • GeekVape - NS Coil 1.2Ohm (1x)
  • GeekVape - NS Mesh Coil 0.7Ohm (vooraf geïnstalleerd) (1x)
  • GeekVape - Micro USB kabel (1x)
  • GeekVape - Gebruiksaanwijzing (1x)

Voor meer artikelen van GeekVape klik dan hier.