Joyetech AIO Box - 2100mAh Startset

€ 28,95
Unieke code: 412250_conf

Joyetech AIO Box - 2100mAh

De Joyetech AIO BOX is een compacte E-sigaret met een batterijcapaciteit van 2100mAh. De clearomizer waar deze kit gebruik van maakt is geïntegreerd in de elektrische sigaret. De tank is vanaf de bovenkant te vullen met E-liquid, aan de zijkant van het glaasje is af te lezen hoe veel liquid er in de E-sigaret zit.
Uitvoering
 Terug naar: Joyetech

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Wat is de Joyetech AIO BOX Starterset?

De Joyetech AIO BOX is een variant op de eGo AIO. De batterij van de AIO BOX bevat een batterijcapaciteit van 2100mAh en heeft een ingebouwde clearomizer met een capaciteit van 2ml. De batterij is op te laden doormiddel van de bijgeleverde micro USB kabel.

Over de AIO BOX Clearomizer

De clearomizer die deze kit van Joyetech voert is een ingebouwde tank. De tank heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en heeft een instelbare airflow. Hierdoor kan de damper zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegelaten tijdens het dampen. 

De AIO BOX clearomizer heeft een kindveilige sluiting en kan geopend worden door de driptip gelijktijdig in te drukken en draaien. Na het opendraaien kunt u de tank vullen met liquid. Let op, vul deze niet verder dan de aangegeven markering. Het glaasje kan u aanpassen in 7 verschillende kleuren, tijdens het dampen zal de clearomizer oplichten in uw gekozen kleur.

Over de Joyetech Cubis BF Coils

De startset maakt gebruik van de Cubis BF coils. Deze hebben een Ohmage van 0.6Ohm. Deze coil biedt in combinatie met de AIO BOX een unieke dampproductie. Indien u behoefte heeft aan een wat minder sterke coil, raden wij om een coil te kiezen met een hogere Ohmage bijvoorbeeld de 1.5Ohm Clapton coil. Zodra de smaak en damp minder wordt, dient u de coil te vervangen, dit zal ongeveer 1 tot 3 weken duren. Dit hangt af van uw liquid en dampgebruik.