Joyetech Espion + ProCore X Clearomizer - 200W Startset

€ 76,95
Unieke code: 413412_conf

Joyetech Espion + ProCore X Clearomizer - 200W

Deze starterset van het merk Joyetech bestaat uit de ESPION MOD en de ProCore X clearomizer. De MOD heeft een vermogen van 200W, hierdoor is die geschikt voor de ervaren damper.
Uitvoering
 Terug naar: Joyetech

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Wat is de Joyetech ESPION + ProCore X starterset?

De Joyetech ESPION starterkit wordt geleverd met Procore X clearomizer, deze heeft een E-liquid capaciteit. Daarnaast wordt de set geleverd met de ESPION MOD, deze heeft een vermogen van 200W. De clearomizer maakt gebruik van de ProC coils, deze staan garant voor een unieke smaakbeleving en dampproductie.

Over de Joyetech ESPION MOD

De Joyetech ESPION 200W MOD is voorzien van een 1.45-Inch kleurenscherm en heeft een gebruiksvriendelijke interface. De mod wordt aangedreven door 2x 18650 batterijen. Deze zijn niet inbegrepen in de kit, maar zijn bij te bestellen op onze website.

De ESPION heeft een vermogen van 200W en beschikt over 2A snel opladen. Er zijn verschillende modi die voldoen aan de behoeften van het dampen. Deze mod is zeer geschikt voor de ervaren damper door de uitgebreide instellingen en mogelijkheden met deze mod.

Over de Joyetech ProCore X Clearomizer

In de startset wordt een Procore X clearomizer toegevoegd. De airflow is gedesigned voor grote dampproductie met behoud van een optimale smaakbeleving in combinatie met de ProC serie coils. De ProCore X tank heeft een inhoud van 2ml en is met de 510 aansluiting compatibel met de meeste modi.

  • Afmeting: 25 x 40mm
  • Capaciteit: 2ML
  • Aansluiting: 510
  • Top-fill
Over de ProC serie coils

De bijgevoegde ProCore X tank maakt gebruik van de ProC serie coils. Deze serie coils bieden in combinatie met de X tank een unieke smaakbeleving en zorgen voor een dichte dampproductie. In de kit wordt twee varianten coils toegevoegd, de ProC1 0.4Ohm coil en de ProC1-S 0.25Ohm coil. De 0.25Ohm coil is iets krachtiger dan de 0.4Ohm coil. De keuze van uw coil hangt af van de persoonlijke wensen. Des te lager het Ohmage van de coil, des te krachtiger de coil is. Op deze manier kan de gebruiker zelf bepalen met welk ohmage er gedampt wordt.

Specificaties
  • Afmeting: 83 x 44 x 28mm
  • Modus: Power/ TC ( Ni, Ti, SS) / TCR (M1, M2, M3) / RTC
  • Weerstand: 0.05Ohm - 1.5Ohm (TC/TCR mode) / 0.1Ohm - 3.5Ohm (Power/ Bypass mode)
  • Temperatuur: 100℃-315℃
  • Max uitgaande stroom: 30A
  • Max uitgaand voltage: 9V 

Inhoud set