Joyetech Batpack + Joye Eco D16 Clearomizer - Startset

€ 34,95
Unieke code: 415201_conf

Joyetech Batpack + Joye Eco D16 Clearomizer

Deze startset van het merk Joyetech bestaat uit de Joyeteh Batpack box mod en de Joye ECO D16 clearomizer. De Batpack is geschikt voor Mouth-To-Lung (MTL) damoen en nicotine salts.
Uitvoering
 Terug naar: Joyetech

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Wat is de Joyetech Batpack + Joye Eco D16 starterset? 

Startset van Joyetech die bestaat uit de Batpack box mod en de Joye Eco D16 clearomizer. De box mod maakt gebruik van 2 externe Avatar AA batterijen. De clearomizer heeft capaciteit voor 2ml E-liquid.

Over de Joyetech Batpack Box Mod

De startset wordt geleverd met de Batpack box mod. Deze mod staat bekend om zijn gebruikvriendelijke gebruik en ECO technologie, door deze technologie gaan de batterijen langer mee dan gemiddeld. De set maakt gebruik van een externe batterij, er moeten 2 Avatar AA 200mAh batterijen in voordat hij in gebruik kan worden genomen. Deze batterijen worden niet meegeleverD in de kit maar zijn wel los te bestellen op onze websop.

Door de ECO technologie vuurt de mod op een maximaal uitgaand vermogen van 1.85V, hierdoor zijn er geen krachtige 18650/21700 batterijen nodig waardoor de accu sneller leeg raakt. De box mod is voorzien van een LED batterij-indicator, hierdoor is de status van de batterijen overzichtelijk af te lezen.

De batterijen zijn op te laden doormiddel van de meegeleverde micro USB kabel. Aangezien de mod gebruik maakt van externe batterijen is het ook mogelijk om deze op te laden doormiddel van een externe batterij oplader, hierdoor zal het opladen van de batterijen minder tijd in beslag nemen.

Over de Joyetech Joye ECO Clearomizer

De Joye D16 is voorzien van een tank waarin maximaal 2ml E-liquid past. De clearomizer maakt gebruik van de BFHN coils die een ohmage van 0.5Ohm voeren. Ondanks de lage voltage kunnen deze coils de smaakbeleving waar maken. De ECO D16 maakt gebruik van de BFHN 0.5 Ohm Coils en zijn geoptimaliseerd voor gebruik van hoge nicotine e-liquids.

De clearomizer is te vullen doormiddel van een top fill systeem en maakt gebruik van een geïntegreerd mondstuk met dubbele airflow. De airflow kan worden aangepast naar eigen wens van de gebruiker.

 

 Inhoud set

  • Joyetech Batpack (1x)
  • Joye ECO D16 clearomizer (1x)
  • BFHN 0.5 Ohm Coils (2x)
  • Gebruiksaanwijzing Joyetech Batpack (1x)
  • Reserveonderdelen (1x)