Joyetech Ultex T80 met Cubis Max Clearomizer Kit 80W

€ 69,95
Unieke code: 416236_conf

Joyetech Ultex T80 met Cubis Max Clearomizer

Deze E-sigaret startkit van Joyetech heeft de beschikking over de Ultex mod en de Cubis Max clearomizer.
Uitvoering
 Terug naar: Joyetech

 

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Over de Joyetech Ultex T80 met Cubis Max Clearomizer Kit 80W

Joyetech Ultex T80 met Cubis Max Clearomizer heeft een vermogen van 80 watt. Deze pen-vormige E-sigaret van Joyetech is werkzaam op 1x 18650 batterij en maakt gebruik van de Ultex T80 mod, de clearomizer die bij de startkitt zit is de Cubis Max clearomizer.

De Ultex T80 mod van Joyetech heeft een maximaal uitgaan vermogen van 80W en werkt op 2x 28650 batterij. Deze batterij worden niet meegeleverd. Het opladen van de batterij kan met de bijgeleverde micro USB kabel, wij raden echter een externe batterij oplader aan omdat dit minder tijd in beslag zal nemen.

Door de 510 aansluiting is de mod compatibel met de meeste mods.

Over de Joyetech Cubis Max Clearomizer

De Cubis Max clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. En kan door de top fill systeem aan de boven kant bij gevuld worden. Een airflow ring bevindt zich aan de onderzijde van de clearomizer om de lucht toevoer te regelen.

De tank heeft geen coil maar maakt gebruik van een NCFilm verwarmer met daaronder een stukje katoen. Voordeel is wanneer u een verbrandde smaak proeft hoeft u alleen het stukje katoen te verwisselen. Ook het NCFilm verwarmingselement moet naar langere tijd vervangen worden, dit merkt u wanneer de heater donker is uitgeslagen.

Inhoud set