Justfog Compact 14 Startset

€ 27,95
Unieke code: 417023_conf

Justfog Compact 14

Justfog Compact 14 Startset - De Justfog Compact 14 E-sigaret heeft interne batterij. Deze heeft een maximale capaciteit van 1500mAh. En kan worden opgeladen doormiddel van een micro USB kabel.
Uitvoering
 Terug naar: Justfog

 

Op voorraad en direct leverbaar!

Voor 17:00 besteld? Vandaag verzonden!

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Bezoek onze winkel in Veendam voor advies.

Klantenservice telefoon 0598-627225..

Over de Justfog Compact 14 Startset + 1500mAh batterij

Justfog Compact 14 Startset - De Justfog Compact 14 E-sigaret heeft interne batterij. Deze heeft een maximale capaciteit van 1500mAh. En kan worden opgeladen doormiddel van een micro USB kabel. Deze kabel is standaard meegeleverd bij aankoop van deze startset.

De Justfog E-sigaret is door zijn eenvoud en geschikt voor de beginnende dampers. Voor meer artikelen van dit merk klik hier.

De Justfog interne batterij

De Justfog batterij die wordt gevoerd in deze E-sigaret is intern ingebouwd. Tevens kunt u de batterij op laden middels een micro USB kabel. Deze kabel krijgt u er standaard bijgeleverd met de aankoop van de startset. 

De vuurknop van de Justfog E-sigaret zit naast het uiteinde van de clearomizer bij de drip tip. Wanneer u de vuurknop indrukt zult u zien dat er drie LED lichtjes gaan branden. Deze lampjes geven de status van de batterij weer.

  • 3 LED lichtjes - Is volledig opgeladen
  • 2 LED lichtjes - Is opgeladen voor 30-60%
  • 1 LED lichtje - Is bijna leeg. U dient de batterij op te laden

De Justfog batterij geeft een constante Voltage van 3.5V. De voltage kunt u niet niet aanpassen.

De Q14 clearomizer

De Justfog Q14 clearomizer heeft een maximale E-liquid inhoud van 1.8ML. U kunt deze bij vullen via de onderkant van de clearomizer. u schroeft de onderkant los om vervolgens bij te kunnen vullen.

De coils voor Justfog clearomizer Q14 hebben een weerstand van 1.2Ohm of 1.6Ohm. Zo kunt u zelf kiezen welke coil de voorkeur krijgt. Daarnaast heeft de clearomizer een verstelbare airflow ring. Met deze ring kunt u zelf de luchttoevoer regelen. Door deze een stukje open of dicht te draaien.

Inhoud set

  • Justfog Startset 1x
  • Justfog Q14 clearomizer 1x
  • Justfog 1.6Ohm coil 1x
  • Micro USB kabel 1x
  • Justfog Gebruiksaanwijzing 1x