Edge E-Liquid Core Range

Edge e-liquid Core Range kopen? – Edge heeft ook een liquid lijn met een breed aanbod aan smaken van tabak en fruitsmaken tot diverse menthol smaken. Het merk Edge heeft zowel de PG als de VG verhoudingen aangepast aan de verschillende nicotinegehaltes. Om zo de smaak van de Edge juice beter te waarborgen. Deze Edge e-liquid lijn bestaat ook weer uit 11 zeer scherp geprijsde liquids.

Hoogwaardigehoogwaardige Edge e-liquid

Edge e-liquid met typisch tabak, menthol en diverse fruitsmaken. Doordat het e-liquid aanbod groot is is er voor iedere damper wel een e-liquid smaak te vinden. Het zijn hoogwaardige e-liquid met farmaceutische kwaliteit zonder toevoeging van water. De liquids van dit merk zijn geproduceerd in England.

Voor alle Edge e-liquid klik op link.

Toont alle 11 resultaten

Edge is opgericht in Engeland

Het e-liquid merk Edge is opgericht in Engeland. Ook de Edge e-liquids zijn uiteraard geregistreerd en getest. Kwaliteit van Edge staat dus garant. Dit houd in dat ze voldoen aan de geldende regelgevingen in de Benelux. Bij deze e-liquid merk hebt u keuze uit ruim 10 verschillende liquidsmaken.

+ Toon meer

Smaakcategorieën

De Edge Core Range e-liquids zijn ingedeeld in vier smaakcategorieën om een indruk te geven van de smaak van de liquid. Dit zijn de volgende smaakcategorieën.

  • Fruit – Edge – smaakt zoals eencombinatie van meerdere fruitsoorten.
  • Heizen – Edge – heeft een frisse smaak die gevormd wordt door de menthol.
  • Tabak – Edge – is een smaak zoals echte traditionele tabak.
  • Sweets – Edge – Ga u zelf verrassen met een liquid zoals vanille of caramel.

Verschillende smaken en mix smaken

In het assortiment van de Edge e-liquid vindt u 11 verschillende smaken en mix smaken. Hier onder ziet u de naam met de bijbehorende smaak.

Koopt u echter liever uw Edge e-liquid in een stenenwinkel?

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder