De Edge E-liquids Kopen?

Edge e-liquids kopen? Edge heeft verschillende liquid lijnen met een brede aanbod aan smaken zoals tabak, fruitsmaken tot diverse menthol smaken.

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

De drieverschillende Edge e-liquid lijnen

Na de eerste twee e-liquid lijnen heeft Edge begin 2019 nog een nieuwe series E-liquids gelanceerd. De Edge Nic Salts e-liquids zijn is toen op de markt gebracht. Deze lijn bevat smaken die in een nieuw jasje zijn gestoken. Vandaag de dag bestaat het assortiment van Edge e-liquids uit drie verschillende lijnen. Deze e-liquid lijnen vindt u hieronder terug.

Edge Core Range

Het Edge Core Range assortiment bevat 11 verschillende smaken met een gemiddelde verhouding van 50%PG en 50%VG. Hier kunt u verrassende, maar ook typische smaken verwachten. Neem als voorbeeld de mix van diverse fruitsoorten of de kruidige tabaks smaak. Deze Edge Core Range e-liquid smaken worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

Edge Max E-liquid

Edge Max e-liquid bevat drie verschillende  e-liquid smaken met een hoge vg verhouding. De liquid verhoudingen in deze lijn zijn 20%PG / 80% VG. Hier vindt u de e-liquid smaken zoals Heizen of Mango. Deze e-liquid smaken vindt u terug in de volgende twee smaak categorieën in het assortiment Edge Max:

Edge Nic Salts E-liquids

De Nic Salts e-liquids van Edge bestaad uit 3 smaken die een verhouding hebben van 60%PG en 40% VG. De edge Nic Salts liquids zijn speciaal voor de mouth to lung dampers. De ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van de liquids zijn van hoge kwaliteit waardoor de premium kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt. Nic Salt e-liquid is niet geschikt voor sub-ohm.De categorie Nic Salts is onderverdeeld in twee verschillende categorieën: