Edge Max E-Liquid Kopen?

Edge Max E-Liquid kopen? De Edge Max liquids hebben een hoog vg gehalte. Zo is deze e-liquid speciaal voor de sub ohm dampers op de markt gebracht. Een e-liquid lijn met drie smaken en daarnaast verkrijgbaar in twee nicotine gehaltes.

Deze Edge e-liquid lijn bestaat net als de Edge Nic Salts uit 3 opvallend geprijsde liquids met typisch en verrassende smaken. Doordat het aanbod van Edge liquids groot is. Is er voor iedere damper wel een e-liquid smaak te vinden. Het zijn hoogwaardige e-liquids met farmaceutische kwaliteit zonder toevoeging van water. De Edge liquids zijn geproduceerd in England.

Toont alle 3 resultaten

Samenstelling van de Max e-liquids

De e-liquid van Edge hebben een hoog vg gehalte speciaal voor de sub ohm dampers. De ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van de liquids zijn van hoge kwaliteit. Waardoor de premium kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt.

+ Toon meer

  • 3mg Nicotine sterkte – Edge e-liquid – 20% pg en 80% vg.
  • 6mg Nicotine sterkte – Edge e-liquid – 20% pg en 80% vg.

Edge Max in verschillende smaken en mix smaken

In het assortiment van de Edge Max liquid met een hoog vg gehalte vindt u 3 verschillende smaken en mix smaken. Hier onder ziet u de naam met de bijbehorende smaak.

  • Blue Raspberry e-liquid met een smaken mix zoals van frambozen.
  • Heizen e-liquid met een smaken mix zoals Heisenberg.
  • Mango e-liquid met een mix van smaken zoals Mango.

Koopt u echter liever uw Edge Max in een stenenwinkel.

Veiligheidswaarschuwing

Deze e-liquid bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder