Edge Max – E-Liquid Kopen?

Edge Max E-Liquid kopen? De Edge Max liquids hebben een hoog vg gehalte. Zo is deze liquid speciaal voor de sub ohm dampers op de markt gebracht. Een liquid lijn met drie smaken en daarnaast verkrijgbaar in twee nicotine gehaltes.

De Edge Max lijn bestaat net als de Edge Nic Salts uit 3 opvallend geprijsde liquids met typisch en verrassende smaken. Doordat het aanbod van Edge liquids groot is. Is er voor iedere damper wel een smaak te vinden. Het zijn hoogwaardige e-liquid met farmaceutische kwaliteit zonder toevoeging van water. De Edge Max liquids zijn geproduceerd in England.

Toont alle 3 resultaten

Samenstelling van de Max liquids

De Max liquids van dit merk hebben een hoog vg gehalte speciaal voor de sub ohm dampers. De ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van de liquids zijn van hoge kwaliteit. Waardoor de premium kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt.

  • 3mg Nicotine sterkte – Edge Max – 20% pg en 80% vg.
  • 6mg Nicotine sterkte – Edge Max – 20% pg en 80% vg.

Edge Max in verschillende smaken en mix smaken

In het assortiment van de Edge Max liquid met een hoog vg gehalte vindt u 3 verschillende smaken en mix smaken. Hier onder ziet u de naam met de bijbehorende smaak.

  • Blue Raspberry met een smaken mix zoals van frambozen.
  • Heizen met een smaken mix zoals Heisenberg.
  • Mango met een mix van smaken zoals Mango.

Koopt u echter liever uw artikelen in een stenenwinkel – ons adres.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.