Edge Nic Salts E-Liquid Kopen?

Edge Nic Salts e-liquid kopen? De Edge Nic Salts is een liquid lijn met maar liefst drie verschillende smaken. Daarnaast verkrijgbaar in 18mg Nic Salts. Nicotine Salt e-liquids wordt over het algemeen ook wel nic salts genoemd. Het heeft een natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt.

Nic salts bestaan niet enkel uit nicotine. Daarbij zijn ze gebonden met een ander organisch element om een stabiel molecuul te vormen. Door toevoeging van benzoëzuur daalt de PH waarde, daardoor komt deze e-liquids zachter over op de keel.

Toont alle 2 resultaten

Waarom nic salt e-liquids?

  • Met Nic Salts is je nicotine behoefte is sneller bevredigd.
  • Nu kan je hogere nicotine gehaltes gebruiken, hierdoor is het verbruik van e-liquids minder.
  • Geen sub ohm apparaat nodig, nic salts kunnen het best gedampt worden met hoge weerstanden en weinig wattages.
  • Deze e-liquids hebben een langere houdbaarheidsdatum.

+ Toon meer

De Edge Nic Salts kunt u het best gebruiken als de coils een hoge weerstand heeft. Dus een coil met een weerstand boven de 1.0 ohm. Er zijn ook elektrische sigaretten verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor het gebruik van nic salts. Deze werken op een laag voltage, zoals verschillende Pod-Systemen.

Edge Nic Salts in verschillende smaken

In het assortiment van de Edge Nic Salts vindt u verder 3 verschillende smaken. Hier onder ziet u onder andere de naam met de bijbehorende smaak.

Koopt u echter liever uw Edge Nic Salt in een stenenwinkel?

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder