Geekvape Pod’s (extra)

Geekvape Pod’s vervangende of extra pod’s. GeekVape is een merk dat zich onder andere bezig houdt met de productie van pod’s voor de gevorderde dampers. Het assortiment van GeekVape bestaat dan ook grotendeels uit producten voor de ervaren dampers. Het merk Geekvape is opgericht in Shenzen in 2015, compatible met Geekvape E-sigaretten & Geekvape clearomizers en pod’s. Maak hieronder een keuze uit de Geekvape Pod’s. vervangende of extra pod’s.

Toont alle 3 resultaten

Koopt u liever uw Eleaf coils in een stenenwinkel – ons adres.

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.