Joyetech eGo AIO Coils

Joyetech eGo AIO Coils. De coils op deze pagina zijn onder andere geschikt voor de Joyetech eGo AIO, Joyetech eGo AIO ProBox, Joyetech-Cubis en eGrip 2. Ook zijn deze coils beschikbaar in verschillende weerstanden namelijk 0.5 Ω, 0.6 Ω, 1.0 Ω en 1.5 Ω.

Enig resultaat

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de gloeispiraal regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de gloeispiraal. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe gloeispiraal plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de gloeispiraal ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.