Justfog Q14/Q16 Serie Coils

Justfog Q14 Q16 Serie Coils. De Justfog coils op deze pagina zijn voor zowel de 14 als de 16 clearomizer series geschikt. Deze coils zijn beschikbaar in diverse weerstanden namelijk 1.2 Ohm en 1.6 Ohm.

Enig resultaat

Welke producten heeft Jolly-Smoker?

Naast de coils en clearomizers van dit merk heeft Jolly-amoker ook andere Vape artikelen van het merk in haar assortiment opgenomen.

+ Toon meer

Wanneer moet ik de coil vervangen?
Vervang de coils regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coils. Maar hoe weet ik nou wanneer de coil af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De coil is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de coil bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coils om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder