Millers Juice e-liquid

Millers Juice e-liquid. Bij Millers Juice produceren ze 100% Nederlandse e-liquids. Die vervolgens geproduceerd worden volgens alle actuele richtlijnen. Door middel van de vier productlijnen hebben ze voor iedere damper wel iets te bieden. Zoals de Millers Juice Silverline, Chromeline, Platinumline en de Goldline liquid. Indien u nog vragen heeft over de juiste liquid voor uw e-sigaret neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Koopt u liever uw Millers Juice in een stenenwinkel klik op link.

+ Toon meer

Wanneer moet ik de coil vervangen?

Vervang de coil regelmatig aangezien de liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de gloeispiraal af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De gloeispiraal is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de gloeispiraal bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder

Resultaat 1–12 van de 60 resultaten wordt getoond