Millers Juice Platinumline

Millers Juice Platinumline E-liquids. De Millers Juice is net als de Silverline ook de producent van deze nieuwe Platinumline e-liquids. Bovendien worden de producten van Miller Juice allemaal op Nederlandse bodem geproduceerd. Ook in de Platinumline collectie is er voor iedere damper wel een smaak te vinden .

Het assortiment bestaat namelijk uit tien verschillende smaken. De mengverhouding van Millers Juice Platinumline is net als de Chromeline liquid 50% PG en 50% VG.Chromeline

Toont alle 10 resultaten

E-liquid kopen bij Jolly Smoker.nl

Door het grote assortiment E-liquids van Jolly-Smoker.nl. Heeft u intussen al keuze u uit verschillende soorten liquids. Daarnaast heeft u vervolgens een keuze uit diverse merken. Met het liquid kunt u de tank van de elektrische sigaret vullen. Waarna het vloeistof vervolgens door middel van het verwarmingselement wordt omgezet in damp. Doordat de clearomizer geactiveerd wordt door de accu van uw E-sigaret. Daarna wordt de vloeistof omgezet in damp. De liquid is net als de Goldline geschikt voor sub ohm dampers.

+ Toon meer

Veel verschillende liquid smaken

Er zijn veel verschillende liquid smaken verkrijgbaar. Mede omdat smaak zeer persoonlijk is. Waar de één voorkeur geeft aan zoetige snoep smaken. Geeft de ander de voorkeur geeft aan een volle tabak smaak.

Echter veel verschillende merken en smaken vindt u terug in diverse winkels en webshops. Daarentegen heeft elke vloeistof zijn eigen kracht, kwaliteit en smaak kwaliteit.

Officiële verkooppunt van Chromeline Liquids

Jolly Smoker is onder andere een officiële verkooppunt van dit merk. In ons assortiment vindt u vervolgens alle lijnen van de e-liquid. Echter tegen de beste verkoopprijzen. Alle liquids van dit merk voldoen bovendien aan de wettelijk gestelde eisen.

Ook deze liquids zijn beschikbaar met nicotine gehaltes variërend van 0mg – 3mg – 6mg en als laatste de 12 mg/ml. De liquid heeft bovendien een 50/50 PG/VG mengverhouding. Maak een keuze uit diverse toegankelijke fruit, tabak of blend smaken.

Smaken van de e-liquid

Hieronder hebben wij alvast alle Chromeline liquid voor u samengevat. Met onder andere de naam en de smaak van de liquid.

Fruit

 • Berry Blue smaakt zoals een mix van fruit.
 • Red Passion smaakt zoals een mix van rode fruitsoorten.
 • Shisha Lounge smaakt zoals een fruitige appel.

Menthol

 • Cool Breeze smaakt zoals intense menthol.

Tabak

 • Classic M smaakt zoals een volle Amerikaanse tabak.
 • Royal Blend smaakt zoals een unieke tabak.
 • Wild West smaakt zoals zoete tabak.

Verrassende Smaken

 • Hot Italian smaakt als een espresso koffie.
 • Sunny Day smaakt zoals een mix van kokosnoot, amandel, mocha en witte rum.
 • Vanilla Dream smaakt zoals een mix van custard met vanille.

Samenstelling van de Chromeline E-liquids

Net als de Platinumline worden de Chromeline E-liquids geleverd in een flesje van 10ml. Bovendien is het fles voorzien van een handige schenkvorm. Hierdoor is de e-sigaret namelijk gemakkelijk bij te kunnen vullen met liquid. Ten slotte zijn alle Chromeline vloeistoffen leverbaar met diverse nicotinegehaltes. U kunt vervolgens kiezen uit de volgende opties:

 • 0mg nicotine per ml vloeistof. (nicotinevrij)
 • 3mg nicotine per ml vloeistof.
 • 6mg nicotine per ml vloeistof.
 • 12mg nicotine per ml vloeistof.

Koopt u echter liever uw artikelen in een stenenwinkel – ons adres.

Wanneer moet ik de coil vervangen?

Vervang de coil regelmatig aangezien de e-liquid aankoekt op de coil. Maar hoe weet ik nou wanneer de coil af is. En wanneer moet ik een nieuwe coil moet plaatsen. De coil is opgebrand als de e-liquid niet meer de volledige smaak geeft. Je kan ook voor de zekerheid kijken of het witte katoen van de coil bruin – zwart is geworden. Wanneer je veel dampt zal de coil ook eerder af zijn. Vervang de coil om de week als je veel dampt. Damp je middelmatig dan kan dat om de 2 weken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt dus afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Evenals niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.

– Toon minder