Zelf E-Liquid maken Tolbert

Zelf E Liquid maken Tolbert

Het zelf mengen van E-liquids maakt de keuze in smaken oneindig

Zelf liquids maken is voor steeds meer dampers een leuke bezigheid. Sommige hebben er zelfs een nieuwe hobby bij. Altijd maar weer op zoek naar die ultieme smaak. Er is veel mogelijk en er is steeds wel weer een nieuwe uitdaging. Een andere drijfveer voor het mixen van liquids is kosten besparen. Zodra je bent gestart met het mengen kom je er snel achter dat die kostenbesparing aanzienlijk kan zijn.

Kom eens langs uit Tolbert voor deskundig advies en uitleg in Veendam.

Van een simpele methode tot een meer geavanceerde mix techniek. Daarnaast kijken we naar verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt bij het zelf Liquid maken. Natuurlijk belichten we ook de aspecten veiligheid en hygiëne. Alles komt aan bod. Trek je mix-schort maar vast aan!

Het zelf maken van liquids maakt de keuze in smaken oneindig, plus het geeft de mogelijkheid om tot een persoonlijke samenstelling te komen. Maar we blijven natuurlijk Hollanders, dus de échte reden om liquids te mengen blijft van financiële aard. Het overgrote deel van een zelf gemengde liquid bestaat uit Base: Revolute base en Revolute | Nicotine Booster is qua prijs erg voordelig en maakt het dampen nog goedkoper. Verder wat je nodig bent zijn Aroma's & Flavors. de meest bekende merken zijn Revolute - High End - DIY - Les Duos - Vape or DIY | Big Mouth | T-Juice en Vampire Vape.

Wij zijn ook zondag's geopend

 

bestellen: Zelf E-Liquid maken Tolbert