Shake & Vape | El-Patron kopen bij jolly-smoker

Wat is Shake & Vape?

Bent u al bekend met het nieuwe Shake & Vape? U koopt een e-liquid zonder nicotine welke in een 60ml fles zit, maar met 50ml gevuld is met e-liquid. Deze e-liquid is een hoger concentraat dan een normale zero nicotine e-liquid en is bedoeld om te mengen met een zogehete nicotinebooster. Deze nicotineboosters zijn vaak 10ml flesjes met 20mg/ml nicotine, zonder enig aroma (ofwel base). Het mengen van deze 20mg/ml booster met de 50ml e-liquid zorgt er voor dat de gebruiker een fles van 60ml heeft met een nicotinegehalte van 3,3mg/ml. Omdat de e-liquids binnen het Shake & Vape concept veelal bedoeld zijn voor gevorderde dampers is 3,3mg/ml prima voor deze gebruiker.


Kan ik ook zonder booster de e-liquid gebruiken?

Ja, maar dat is niet aan te raden. De fabrikanten hebben de smaken gemaakt op een totaal van 60ml, waarbij de smaak te sterk kan zijn wanneer er geen booster bijgevoegd wordt.

Kan ik ook meer boosters toevoegen?

Ja, maar dan dient de gebruiker de volledige inhoud in een grotere fles te gieten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 100ml e-liquid fles te gebruiken in dit proces. Dit betekent wel dat de smaak iets slapper kan worden dan de fabrikant heeft bedoeld.