Vampire Vape – Nic Salts

Vampire Vape – Nic Salts e-liquid. De E-liquids die op deze pagina staan zijn gevuld met Nicotine Salt. De naam is een afkorting voor Nicotine Salts of ook wel Nicotine Zout genoemd. Nicotine zout is ook een vorm van nicotine die sneller door je lichaam wordt opgenomen en afgebroken. Hierdoor krijg je eerder een voldaan gevoel. De liquid is te verkrijgen in zowel 10 mg als 20 mg. Zo kunt u dus zelf bepalen welke variant de voorkeur krijgt. Bovendien hebben deze E-liquids een Basisverhouding – 50% PG / 50% VG. Voor een nog betere smaak beleving. Het merk Vampire Vape is opgericht in het Verenigd Koninkrijk en beschikt over een ruim assortiment liquids.

Toont alle 10 resultaten

Wat is Nicotine Salts van Vampire Vape

Deze liquids hebben een nicotine-basis die direct uit tabaksbladeren wordt onttrokken en die wordt over het algemeen als zachter ervaren dan normale freebase nicotine. Daarnaast komt deze nicotine sneller in de bloedbaan terecht voor een effectievere werking en langere voldoening. Je hoeft hierdoor ook minder vloeistof te verdampen. Nicotine Salts heeft tevens minder invloed op de algehele smaak van de liquid en je hebt er een minder krachtige e-sigaret (niet-sub-ohm) voor nodig. Dus hoge weerstanden (boven de 1.0 ohm) en weinig wattages zijn geen probleem. Ze zijn daardoor vooral uitstekend geschikt voor het gebruik in POD-systemen.

E-liquid kopen bij Jolly Smoker.nl

Door het grote assortiment E-liquid van Jolly-Smoker.nl. Heeft u intussen al keuze u uit verschillende soorten liquids. Daarnaast heeft u vervolgens een keuze uit diverse merken. Met het liquid kunt u de tank van de elektrische sigaret vullen. Waarna het vloeistof vervolgens door middel van het verwarmingselement wordt omgezet in damp. Doordat de clearomizer geactiveerd wordt door de accu van uw E-sigaret. Daarna wordt de vloeistof omgezet in damp. De e-liquid is geschikt voor sub ohm dampers.

Veel verschillende e-liquid smaken

Er zijn veel verschillende e-liquid smaken verkrijgbaar. Mede omdat smaak zeer persoonlijk is. Waar de één voorkeur geeft aan zoetige snoep smaken. Geeft de ander de voorkeur geeft aan een volle tabak smaak.

Echter veel verschillende merken en smaken vindt u terug in diverse winkels en webshops. Daarentegen heeft elke vloeistof zijn eigen kracht, kwaliteit en smaak kwaliteit.

Over het merk Vampire Vape

Het merk is opgericht in England en beschikt inmiddels over een groot assortiment. In ons assortiment vindt u vervolgens alle smaken van dit merk. Echter tegen de beste verkoopprijzen. Alle liquids van dit merk voldoen bovendien aan de wettelijk gestelde eisen.

Ook deze liquids zijn beschikbaar met nic-salts variërend van zowel 10mg als 20 mg/ml. De le-iquid heeft bovendien een 50/50 PG/VG mengverhouding. Maak een keuze uit diverse toegankelijke fruit, tabak menthol of dessert smaken.

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.
Bovenstaande waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende varianten van dit product.

Het product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Even als niet rokers – zwangere of borstvoedende vrouwen. Ook personen met een allergie voor nicotinehoudende producten. Als laatste personen met hart- en of vaatziekten.